Vormgeven in hout en staal

Lantaarnpaal-insecten

Wie wil dat nou niet? Mooie lantaarnpaal-insecten om de lantaarnpalen wat op te leuken. Dit geeft de buurt een hele gezellige sfeer.

Bekijk foto's
Handtekening Hans Bouwman Stylyts

Een nieuw leven

Lantaarnpaal-insecten (nummer correspondeert met objectnummer), insecten zijn gemaakt van alléén afvalhout, alle insecten zijn behandeld met gekookte lijnolie ivm natuur en vasthouden van kinderen, lijnolie is een natuurproduct;

19) Rups

Deze rups is gemaakt van acacia hout. De lengte is ongeveer 100cm lang.

20) Libel

Deze libel is een berk met slaap. De vleugels zijn gemaakt van RVS. Het is ongeveer 90cm lang.

21) Slakken

Deze mooie slakken zijn in een set van twee aan te schaffen. Het is gemaakt met meranti hout dat gelamineerd en verlijmd is met vingerlas. Hiervan is de afmeting ongeveer 55x30x10 cm (LxBxD).

22) Zeekomkommer

Deze zeekomkommer is gemaakt van acaciahout met messing. Het messing is verouderd. De afmeting van de zeekomkommer is ongeveer 75 x 30 cm (LxB).

23) Libel

Ook de libellen zijn bij elkaar een set van twee. Deze mooie libellen zijn gemaakt van acaciahout met een toevoeging van messing. De afmetingen zijn ongeveer 55×25 en 40×25 (LxB).

24) Eenoog

Dit eenoog kunstwerk is gemaakt van meranti hout, gelamineerd verlijmd met vingerlas. De grootste ring is 42 cm, en de hoogte is 35 cm.

25) Eend

Moeder met kind; taxus; met staart 100cm.

Bekijk de foto's


6 apr 2020

Lantaarnpaal-insecten

Terug naar boven
© Copyright 2024 STYLYTS - Hans Bouwman